НОВИНКИ ВІД ШЕФА
НОВИНКИ ВИННОЇ КАРТИ
ХІНКАЛІ
ХАЧАПУРІ
СТРАВИ З МАНГАЛУ
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ГАРЯЧІ СТРАВИ
ГАРНІРИ
ДЕСЕРТИ
ХЛІБ/СОУСИ
БАР
BIOLOGIST
ОБІД ПО-ГРУЗИНСЬКИ
Wi-Fi:
akhali.lviv
ab1111ab
🇬🇧
🇵🇱
Гарніри
Орієнтований час приготування 20-30 хв ⌚
Картопля запечена на кеци
(запечена картопля заправлена сметанково-часниковим соусом, з сиром сулу гуні, подається з соусом ткемалі та грузинським лавашем)
300 г
124
грн.
Картопля по-домашньому
(смажена картопля в поєднанні з цибулею, часником та кропом)
🍃🧄
200 г
73
грн.
Made on
Tilda