НОВИНКИ ВІД ШЕФА
ХІНКАЛІ
ХАЧАПУРІ
СТРАВИ З МАНГАЛУ
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ГАРЯЧІ СТРАВИ
ГАРНІРИ
ДЕСЕРТИ
ХЛІБ/СОУСИ
БАР
BIOLOGIST
ОБІД ПО-ГРУЗИНСЬКИ
Wi-Fi:
akhali.lviv
ab1111ab
🇬🇧
🇵🇱
Хліб, соуси
Лаваш тонкий
(прісний тонкий грузинський хліб)
85 г
42
грн.
Шоті
(традиційний грузинський хліб)
220 г
52
грн.
Аджика
(аджика власного приготування, в міру пікантна та гостра)
50 г
44
грн.
Чілі
(гострий томатний соус власного приготування)
50 г
63
грн.
Сацебелі
(томатний соус власного приготування)
50 г
44
грн.
Наршараб
(соус власного приготування на основі гранатового соку, із додаванням спецій та прянощів)
50 г
57
грн.
Барбекю
(рекомендуємо до страв з мангалу)
50 г
49
грн.
Ткемалі
(з аличі)
50 г
44
грн.
Мацоні
(грузинська сметана)
50 г
27
грн.
Лаваш тонкий
42
грн.
(прісний тонкий грузинський хліб)
85 г
Шоті
52
грн.
(традиційний грузинський хліб)
220 г
Аджика
44
грн.
(аджика власного приготування, в міру пікантна та гостра)
50 г
Чілі
63
грн.
(гострий томатний соус власного приготування)
50 г
Сацебелі
44
грн.
(томатний соус власного приготування)
50 г
Наршараб
57
грн.
(соус власного приготування на основі гранатового соку, із додаванням спецій та прянощів)
50 г
Барбекю
49
грн.
(рекомендуємо до страв з мангалу)
50 г
Ткемалі
44
грн.
(з аличі)
50 г
Мацоні
27
грн.
(грузинська сметана)
50 г
Made on
Tilda