НОВИНКИ ВИННОЇ КАРТИ
ГРУЗИНСЬКА КОКТЕЛЬНА КАРТА
ХІНКАЛІ
ХАЧАПУРІ
СТРАВИ З МАНГАЛУ
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ГАРЯЧІ СТРАВИ
ГАРНІРИ
ДЕСЕРТИ
ХЛІБ/СОУСИ
БАР
BIOLOGIST
Новинки від шефа
Wi-Fi:
akhali.lviv
ab1111ab
🇬🇧
🇵🇱
Новинки від шефа
Орієнтований час приготування до 40 хв ⌚
Хумус
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з в'яленими томатами, синею цибулею та оливковою олією
160 г
98
грн.
Хумус з гливами
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з гливами з мангалу та трюфельною олією
250 г
162
грн.
Хумус з аджапсандалі
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з теплим міксом з томатів, баклажану, цукіні та болгарським перцем
220 г
187
грн.
Хумус з курячим кебабі
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з кебабом з мангалу
250 г
212
грн.
Салат з буряком та бринзою
Карамелізований буряк, бринза, салатний мікс, апельсин, грецький горіх , заправка з оливкової олії та лимонного фрешу
200 г
158
грн.
Салат з телятиною та баклажаном-фрі
Соковита обсмажена в соусі теріякі теляча вирізка, баклажан фрі, мікс салату, кремовий смак з лабне, синя цибуля та заправка дрейсінгу з кінзи
300 г
287
грн.
Карпачо з телятини
Свіжа теляча вирізка з двома видами гірчиці, салатним міксом, пармезаном, каперсами, приправлено бальзамічним кремом
150 г
277
грн.
Хінкалі з грибами
Ніжна сирно-грибна начинка на основі вершків
100 г
41
грн.
Хачапурі з гливами
Сирно-грибна начинка з грецькими горіхами, з медово-трюфельною есенцією
350 г
177
грн.
Стейк з цвітної капусти
Цвітна капуста обсмажена на мангалі у поєднанні з соусом чкмерулі та трюфельною олією
350 г
273
грн.
Наполеон з вершковим кремом
Ніжний торт на основі заварного крему, який просто тане у роті
160/40 г
123
грн.
Хумус
98
грн.
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з в'яленими томатами, синею цибулею та оливковою олією
160 г
Хумус з гливами
162
грн.
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з гливами з мангалу та трюфельною олією
250 г
Хумус з аджапсандалі
187
грн.
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з теплим міксом з томатів, баклажану, цукіні та болгарським перцем
220 г
Хумус з курячим кебабі
212
грн.
Ніжне пюре з нуту в поєднанні з кебабом з мангалу
250 г
Салат з буряком та бринзою
158
грн.
Карамелізований буряк, бринза, салатний мікс, апельсин, грецький горіх , заправка з оливкової олії та лимонного фрешу
200 г
Салат з телятиною та баклажаном-фрі
287
грн.
Соковита обсмажена в соусі теріякі теляча вирізка, баклажан фрі, мікс салату, кремовий смак з лабне, синя цибуля та заправка дрейсінгу з кінзи
300 г
Карпачо з телятини
277
грн.
Свіжа теляча вирізка з двома видами гірчиці, салатним міксом, пармезаном, каперсами, приправлено бальзамічним кремом
150 г
Хінкалі з грибами
41
грн.
Ніжна сирно-грибна начинка на основі вершків
100 г
Хачапурі з гливами
177
грн.
Сирно-грибна начинка з грецькими горіхами, з медово-трюфельною есенцією
350 г
Стейк з цвітної капусти
273
грн.
Цвітна капуста обсмажена на мангалі у поєднанні з соусом чкмерулі та трюфельною олією
350 г
Наполеон з вершковим кремом
123
грн.
Ніжний торт на основі заварного крему, який просто тане у роті
160/40 г
Made on
Tilda